Abonnementen

IAF is een full service access provider. Ons motto is "Wij sluiten u, uw servers en uw bedrijf aan op internet". Hiervoor bieden we een veelheid aan diensten en producten varierend van fysieke en virtuele aansluitingen tot webhosting en alles daar tussenin.

IAF richt zich van oudsher op het ondersteunen van de klant en het bieden van de best mogelijke oplossing. Dat kan de ene keer een goedkope, simpele ADSL verbinding zijn. Maar het kan ook zijn dat u uw vestigingen onderling wilt koppelen zonder dat zij de mogelijkheid hebben om Internet op te kunnen. We bieden daarvoor naast de diverse DSL-varianten ook diverse opties via glasvezel, ofwel rechstreeks via onze eigen kabels of via NDIX en/of TReNT. Tevens bieden we voor instellingen voor wetenschappelijk en hoger en middelbaar beroepsonderwijs de mogelijkheid aan van een koppeling via NetherLight. Bedrijven die diensten, zoals VoIP, aan dergelijke instellingen willen leveren, zijn bij IAF ook op de juiste plaats.

Ook als u alleen maar uw naam, in de vorm van een domein en website, aan internet wilt koppelen, bent u bij ons aan het goede adres. U kunt beginnen met een simpele statische website en dat langzaam maar zeker uitbreiden naar een volledig dynamische website met een achterliggende database. Wilt u een zwaardere website, of meer diensten, aan gaan bieden dan kunt u kiezen uit een diversiteit aan virtuele servers. Nog een stap verder zijn dedicated, fysieke servers. Hierbij kunt u in overleg met onze specialisten kiezen voor de optimale combinatie van CPU, geheugen en diskruimte.

U kunt er echter ook voor kiezen om veel meer zelf te gaan doen. Daarvoor bieden we u de mogelijkheid om ruimte te huren in de beveiligde ruimte die we huren van ons zusterbedrijf Twents Datacentrum. Wilt u nog een stap verder gaan en eigen kastruimte huren, dan bent u bij hen aan het juiste adres.